www.picolomioss.nl © 2012                    

Picolomioss Nieuwtjes

 

Picolomioss heeft een druk jaar voor de boeg wat optredens betreft.

 

28 december gaan we zoals gewoonlijk naar Tussen de Feesten in de Pinksterterp.

 

Op 24 januari organiseren we een avond in het teken van Leonard Cohen in de Groene Engel.

Het Poëzie Podium Oss start de nationale Poëzieweek op woensdag 24 januari 2018 met de Leonard Cohen Tribute in de Groene Engel. Deze muzikale en poëtische avond is een eerbetoon aan de in 2016 overleden zanger Leonard Cohen. Dichters aangesloten bij het PPO, waaronder de stadsdichter Kitty Schaap, dragen poëzie voor geïnspireerd op de songs van Leonard Cohen. Zangeres Ine van Huet zingt o.b.v. gitarist Leon Hoeks en violist Babash Azeri. Duo Bagage et ses Amis treden tezamen op met dichter Simon Dermijn. Zangkoor Picolomioss zingt o.l.v. Peter Ruijs. De band d’Hoofd treedt op met zangeres Tekla van den Elzen. Het programma wordt gepresenteerd door Peter van Aar.

Toegang 7,- euro. Picolomioss leden: gratis.

Aanvang 20.15 uur. Locatie Kruisstraat 15 te Oss.

Voor meer info: www.poeziepodiumoss.nl

 

 

Op 6 Mei gaan we naar Blerick voor een korenuitwisseling met De Blierickse Zangkompanie. In het volgend seizoen komen zij terug naar Oss om daar het 2e deel van de uitwisseling te houden. Daar horen jullie de komende tijd meer over.

 

Ook zullen in het kader van ons 10-jarig bestaan enkele activiteiten plaatsvinden door dit koorjaar heen. De jubileumcommissie is druk doende om enkele activiteiten te organiseren. Ook daar gaat u vast meer van horen als het zover is.